Bewonersvereniging Reeuwijk één Dorp

een oase in groen en water

Voetbalvereniging RVC 33

 

Voetbalvereniging RVC 33 is de voetbalvereniging van Reeuwijk dorp. Met ruim 500 leden is het een grote vereniging, waarbij voetbalprestaties en gezelligheid gelijk opgaan. Voetbaltenue: shirt blauw; broek wit; sokken blauw.

Verwante koppelingen

Scouting Reeuwijk

 

Scouting Reeuwijk heeft verschillende groepen voor alle leeftijden. Ze zijn gehuisvest in Reeuwijk dorp en Reeuwijk brug

Jazzdance Reeuwijk

 

Jazzdance Reeuwijk is een school waarbij de organisatie en de docenten dicht bijelkaar staan en altijd zullen proberen om de nadruk te leggen op plezier in muziek, bewegen en dans.

 

Citylife

 

Citylife is uitgeroepen tot de beste discotheek van de randstad. Citylife is iedere zaterdagavond geopend vanaf 22.00 uur en op andere avonden bij speciale gelegenheden. Minimum leeftijd is 16 jaar.

Amecitia

 

Partycentrum Amecitia is een regionaal bekende locatie met een sfeervolle zaal. Een ideale gelegenheid voor bruiloften, recepties, reunies, etc.

Friends Dinner Bar

 

Friends Dinner is de plaats bij uitstek  om in Reeuwijk dorp uit eten te gaan. Door de typisch Amerikaanse uitstraling heeft u het gevoel dat u zich bevindt op de welbekende Route 66.

Mutsaershof 3

2811 LW Reeuwijk

Ons adres: Secretariaat

Telefoon: 0182 - 395610

E-mail: info@reeuwijk-1-dorp.nl

Gemeente Reeuwijk

 

De gemeente Reeuwijk bestaat uit de kernen: Reeuwijk-brug; Sluipwijk; De Tempel; Waarder; Driebruggen en Reeuwijk-dorp

Restaurant Kaagjesland

 

Midden in het polderlandschap ligt restaurant Kaagjesland van Rien en Carla Achterberg. Met  uitzicht op de groene weiden waar de hazen nog door het veld rennen, kunt u een avond lang genieten van de heerlijkste gerechten.